Klantenservice

Heb je een vraag over Twist Tarts? Bekijk dan eerst hieronder de veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag er al tussen.

Heb je een andere vraag of heb je een klacht over Twist Tarts? Neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.

Zijn de Twist Tarts vegan?

Ja, Twist Tarts zijn veganistisch. Als vegetariër of veganist kun je dus zorgeloos genieten van Twist Tarts. 

Zijn de Twist Tarts GMO-vrij?

Ja, Twist Tarts bevatten geen genetische gemodificeerde ingrediënten. Ze zijn dus helemaal GMO-vrij.

Waar kan ik Twist Tarts kopen?

Je vindt hier een overzicht van alle verkooppunten.

Hoe kan ik contact opnemen met de Twist Tarts bakkerij?

Leuk dat je met ons in contact wilt komen! Je bereikt ons door het contactformulier in te vullen op de pagina Klantenservice. Wij zorgen ervoor dat jouw vraag bij de juiste persoon terechtkomt.

Is het mogelijk om de Twist Tarts bakkerij te bezoeken?

We snappen dat je graag een kijkje komt nemen in onze bakkerij. Helaas moeten we je teleurstellen: het is niet mogelijk om ons te bezoeken. Bij Twist Tarts stellen we hogen eisen aan hygiëne en voedselveiligheid. Daarom mogen alleen onze medewerkers in de bakkerij komen.

Staat er informatie over allergenen op de verpakking van Twist Tarts?

Ja, alle informatie over (sporen van) allergenen vind je op de achterkant van de verpakking. Wil je nog meer weten over de allergenen in Twist Tarts? Bekijk dan de productpagina op de website. Daar vind je uitgebreide allergie-informatie voor jouw favoriete Twist Tarts.

Welke smaken Twist Tarts zijn er?

Momenteel kun je kiezen uit de smaken Strawberry Frosted en Chocolate Fudge. Hungry for more? Binnenkort voegen we nieuwe smaken toe aan ons assortiment.

Probeer ook onze andere smaken

Chocolate Fudge

Bekijk product

Strawberry Frosted

Bekijk product